Trouwlocatie Brabant

Jullie grote dag


Trouwen bij ons is als een sprookje met eindeloos veel mogelijkheden. Bij ons kun je trouwen vanaf half mei t/m half oktober. Ben je enthousiast over onze trouwlocatie, wij sturen jullie met alle liefde onze inspiratiegids.

 

Een droom die uitkomt

De locatie

Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden. Op onze locatie pagina kun je onze magische plekjes bekijken. Willen jullie trouwen in de romantische orangerie of liever buiten op het grasveld met uitzicht op de wijngaard? Borrelen in de boomgaard of toch onder de grote plantaan met eindeloos veel lichtjes?

Jullie kunnen zelf jullie ideale trouwdag vormgeven. Wij denken uiteraard graag mee. 

De catering

Op onze catering pagina vind je informatie over onze twee vaste cateraars. Zij kennen onze locatie als de beste en zullen er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt op de grote dag. Kijk gerust eens rond op de verschillende websites en kies voor de cateraar die het beste bij jullie past.

Echte verhalen

Wat is er nou leuker dan jezelf te laten inspireren door de bruidsparen die jullie voor gingen? Lees hier meer over hun grote dag en droom alvast over die van jullie.

Wijnen

Een wijngaard op een trouwlocatie, dat is uiteraard bijzonder. Hoe leuk is het dat die wijnen dan ook geschonken worden op de bruiloft. Wanneer jullie bij ons trouwen drinken jullie en jullie gasten de lekkerste wijnen van eigen bodem. Uiteraard komen jullie die voorafgaand aan de grote dag even proeven. Lees hier meer over onze wijnen.

Kim & Tim-357 orangeriie