Catering

Onze vaste partners

Goed eten en drinken is wat ons betreft net zo onmisbaar als een prachtige locatie voor het vieren van jullie moment. Wij werken daarom samen met vaste cateraars waar jullie zelf tussen mogen kiezen. Zij kennen de locatie en zullen zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Heerlijk & Hecht

Al vanaf 2012 verzorgt deze cateraar met veel liefde bruiloften op ons domaine. Dineren aan lange tafels in de boomgaard, een winterbarbeque of een prachtige taartentafel , alle gerechten komen uit eigen keuken en zijn gemaakt met de beste ingredienten. Ook het stylen van de tafels kun je aan deze cateraar overlaten. Het mooiste servies en de fleurigste bloemen zorgen voor prachtige plaatjes.

tastem catering

Maarten van der Meijs is het culinaire en creatieve brein van Tastem. Hij is uitbundig en denkt graag creatief mee. Zijn gerechten zijn puur met Europese smaken en lichte invloeden van buiten Europa. Oprechte liefde voor goed eten en goede wijn geeft hem werkplezier en dat deelt hij graag. Maarten kookt al dertig jaar op top niveau. Culinair tafelen tijdens jullie bruiloft kun je aan deze cateraar overlaten.

Trouwlocatie Brabant